ВЕЖІ BARTOLOMEO RESORT TOWN ОТРИМАЛИ НАЗВИ

15.06.2021
ВЕЖІ BARTOLOMEO RESORT TOWN ОТРИМАЛИ НАЗВИ

ВЕЖІ BARTOLOMEO RESORT TOWN ОТРИМАЛИ НАЗВИ

Всі Вежі Bartolomeo Resort Town схожі ззовні. Але такі різні всередині. Кожна з них має свою особливість. Свою родзинку. В кожної вежі є душа. І всі вони — єдине ціле чогось неймовірного.

Green Tower. Sky Tower. Sun Tower. Stone Tower. Чотири істини. Чотири сторони світу. Чотири стихії. В цьому квартеті закладена міць і мудрість. Краса і глибина.

Вежа І: Green Tower — стихія природи. Вона знаходиться найближче до паркової зони, а це означає, що проживаючи в цій вежі, ви точно будете в гармонії з природою. Всередині є стіна з мохом, яка поєднує в будівлі красивий архітектурний стиль та грацію живих рослин. Ними й заповнений хол, щоб злитися у чарівній пісні зеленого, «фірмового» кольору Bartolomeo Resort Town. 

Вежа ІІ: Sky Tower — найвища. Дивлячись на неї знизу, складається враження, що її межі дотикаються неба. Внутрішнє оздоблення — небесно-блакитне, і знаходячись всередині відчуваєш, ніби на прогулянці повз невеликої кількості хмар блакитними теренами неба. Sky Tower має 29 поверхів та гелікоптерний майданчик.

Вежа ІІІ: Sun Tower — найкраще місце, якщо ви полюбляєте зустрічати день з першими та проводжати його з останніми промінями сонця. Через особливе розташування сонце проникає в квартиру та зігріває її, даруючи тепло та заряджаючи позитивною енергією вранці, а ввечері дарує незвичної краси краєвиди разом з заходами сонця всіх відтінків червоного та помаранчевого. 

ВЕЖА ІV: Stone Tower отримала свою назву через суворий, але вражаючий своєю красою кам'яний стиль. Естетика камню поєднує в собі ніжність і міцність. Вежа Stone Tower — ідеальний варіант для тих, хто шукає баланс, простоту, спокій та надійність.